Cartes catalanes

dimecres, 3 de setembre del 2008

La Uosa, el Barça i Costa Rica....

Molts ja hem començat a treballar, d'altres encara estan de vacances. Ara ens queden els records i les anècdotes.
La Rosa coneguda al Butinet per "Uosa" va marxar amb deures dins de la maleta quan va marxar cap a Costa Rica. L'encàrrec era clar: "si trobes alguna cosa curiosa fes fotooooooooo". La Uosa ha fet la foto i ens explica l'anècdota que realment és curiosa. Ens ho explica ella mateixa:

Al restauant MAXI'S de Puerto Viejo (platja de Manzanillo) al bell mig de la zona caribenya de Costa Rica, vàrem conèixer en MAXI, ell és un gran seguidor del Barça que no ha estat mai a espanya i per tant que no ha trepitjat mai el camp nou i que des de la distància porta la passió blau grana a la sang.El seu restaurant és plé de banderes, fotografies, insignies i bufandes blaugranes, regals de socis i seguidors catalans que han anat visitant aquest lloc.
El fet ha generat una maxi-penya barcelonista a puerto viejo i sovint es reuneixen per veure els partits per la televisió.En Maxi ens explica com un dia quan la seva filla va visitar Barcelona el va telefonar des de el camp nou i va sentir en directa el gol que va marcar el Barça contra l'atletic de Bilbao¡¡¡¡¡¡¡jajajajaI ara ve el millor: s'hi mengen unes llagostes boníssimes¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡Al final del sopar varem cantar tots junts l'himne del Barça a ritme de bongos, maraques i pinya colada ¡¡¡jajajaPura vida¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡
Gràcies "Uosa" per compartir aquesta anècdota. Si aquest estiu us heu trobat amb alguna anècdota i la voleu compartir teniu el correu de la penya o bé miratge2005@yahoo.es.