Cartes catalanes

dimecres, 10 de setembre del 2008

Celebració 100 anys de l'estelada 1908-2008


Aquests últims dies he tingut aquest blog una mica abandonat. El motiu a estat una petita campanya que vaig començar des del meu blog "diari de la mar" i que s'h anat fent gran, gran i més gran, fins el punt que no he pogut fer els deures que tinguin pendents per divendres i que el dedicaré al campionat de Berga.


Si algun Butinaire s'apunta a la campanya de "penja l'estelada al teu blog!" pot deixar la seva adreça a comentais o bé aquest mail 100anysdestelada@gmail.com.


El resum de la campanya no és altre que sorprenent. Una experiència que no oblidaré mai. El Joan Grau per exemple em va fer aquest dibuix que teniu d'alt, però a banda les mostres de suport fan emocionar cada minut que passa. No seria de ben nascuda si no us expliques que he tingut com a col.laborador directe un butinaire, l'Alp2500. Sense el teu suport Pere, aquest somni compartit no s'hagués complert, gràcies company!

Avui acabo la "petita campanya" amb un petit vídeo que he dedicat a tots els catalans, els d'ahir i els d'avui, però molt especialment a la Comissió de 100 anys de l'estelada.
Pels catalans d'ahir, d'avui i de demà.
1908/2008 100 anys d'estelada




Feliç 11 de setembre, feliç Diada!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Déu n'hi do, Mar. I encara tens temps de jugar a la botifarra.
Veig que tens una vida molt interessant i activa.
Està molt bé.