Cartes catalanes

diumenge, 10 d’agost del 2008

El Manel "Seuma", un dels 100 actors del Retaule de Sant Ermengol


Aquí el teniu el Manel (nick:Seuma), més feliç que la una fent "d'avi Enric" en la seva última obra de teatre "un fanàtic del barça"
El Manel té 55 anys viu a la Seu d'Urgell i el seu racó de Catalunya és L'alt Urgell. L'últim llibre que ha llegit ha estat "Los topos" i el que més la sorprès "Archipielago Gulag".
La Cenicienta de Fòrmula V és la cançó de la seva vida però reconeix que la música li agrada tota.
Reconeix que la violència que hi ha actualment al món li treu la son més d'un dia. El millor viatge Sant Petesburg. La millor pel.lícula Doctor Civago, la última que ha vist Sexo en Nueva York
El Manel a banda de jugar a Butinet i engrescar la sala li agrada caminar, collir bolets ( ara ja no se si és collir o caçar), anar a la muntanya i sobretot fer teatre.
Des de fa quatre anys forma part d'una companyia amateur que es diu "FEM GRESCA" a la població de Noves de Segre. Aquí durant tot l'any fan diferents tallers entre ells, teatre.
Ahir el Manel va ser un dels 100 actors que van protagonitzar el Retaule de Sant Ermengol. Com diu ell formar part d'aquests 100 actors és tot un honor per un urgellenc, participa sota el paper de Canonge.
DIARI D'ANDORRA 10/08/08

El retaule de Sant Ermengol aplega un centenar d’assistents
La representació va comptar amb la presència del bisbe Joan Enric Vives







Oficina de Turisme
Ajuntament Seu d'Urgell
Ara Lleida Diputació
Fins el 17 d'agost us podeu acostar a la Seu d'Urgell i viure en directa aquesta representació.
Felicitats Manel, aquí tens la cançó de la teva vida!!!

P.D. Sobre si collir o caçar bolets ja sabem una cosa nova a l'Urgell és diu "plegar".