Cartes catalanes

dissabte, 2 d’agost del 2008

Poc a poc i bona lletra !!!!!!

Bona acollida la que ha tingut el blog de la "penyabutinaire" en el seu primer dia. Gràcies a totes aquelles persones que em doneu suport amb aquesta iniciativa, però tal i com us vaig anar dient aquest espai pretén ser un blog on els protagonistes sigueu vosaltres.
Qualsevol tema és interessant. En principi la idea inicial és actualitzar-lo un parell de cops a la setmana, per allò de començar a poc a poc i bona lletra, però no dubteu que si hi ha material jo i poso les ganes de publicar-ho.
La pregunta més realitzada ahir va ser quin tipus de col.laboració es podia fer, doncs moltes.... des de poder fer una felicitació on-line als companys, a noticies, campionats i trobades relacionades amb la botifarra, vídeos curiosos que trobeu a la xarxa i que vulgueu compartir, recomanar blogs, publicar articles etc etc....
Avui tenim ja un tema interessant. Un dels nostres companys us estic parlant de l'Alp2500, més conegut com "l'home de les muntanyes"o directament "Passerell" L'Alp2500 va estrenar ahir el seu blog d'opinió.
L'Alp2500 és un company interessant, sobretot per la manera que té de veure les coses. És un observador nat de tot alló que l'envolta, si aquí li afegim que el que l'envolta tingui a veure amb la política o amb el seu país "Catalunya", millor que millor. És aleshores quan es posa en marxa el mecanisme de debat que a partir d'avui podrem seguir i gaudir. Els debats sempre són interessants quan hi ha diferents punts de vista.
Finalment el Pere ha fet un regal al món mundial amb el seu espai d'opinió.

A partir d'avui trobareu a l'esquerra del monitor un espai que és dirà " blogs butinaires" on si em feu arribar les vostres adreces quedareu enllaçats.