Cartes catalanes

divendres, 1 d’agost del 2008

Penyabutinaire!!!!

Estrenem aquest nou blog. Ho faig amb el video/record de la trobada a Castellar del Vallès organitzada per la "Conchi" i que va ser tot un èxit.
A partir d'avui i de manera setmanal aquest espai s'anirà actualitzant amb entrevistes, noticies, reportatges.... tot relacionat amb la gent del Butinet i amb el joc de la Botifarra.
Trobareu entrevistes amb aquelles persones que sota un nick prou conegut per tots i amb un denominador comú ens tingui coses que explicar...
Explicar-vos que vaig escollir el color verd de fons d'aquesta pàgina perquè és el color de Butinet. El fet del capçal ple de llapis de colors, em va agradar perquè penso que en el Butinet som molta gent de diferents formes de pensar i de veure les coses. D'aquesta manera amb aquest piti-poti de colors em va semblar que tots i tenim el nostre color i espai.
Teniu una enquesta a la vostre esquerra de la pantalla que estarà oberta fins el 24 d'agost i que ara us pregunta sobre els canvis del Butinet.
Teniu un correu on fer arribar tot tipus de suggeriments, fotografies, noticies sobre campionats etc... penyabutinaire@gmail.com

La setmana que bé tindrem una entrevista.....