Cartes catalanes

dimarts, 5 d’agost del 2008

BooM_15 en escena!!!!

La Boom_15 és prou coneguda per tots els butinaires. La BooM_15 és diu Lídia Balaguer i viu a Berga. Té 22 anys, si l'haguéssim de descriure amb quatre paraules diríem que és una noia, alegre, inquieta, emprenedora i legal.Aquest dissabte passat i desprès de confessar pel general que s'estava pintant les ungles de color negra vam saber que l'esperava la seva iniciació als jocs de rol.Avui encara li fa mal el cos de tan de córrer, però com no podia ser d'un altre manera s'ho va passar "pipa".
Fotos de dissabte

Malgrat confessa que li agrada més jugar a la botifarra la Lídia fa una valoració molt positiva de la seva primera experiència en el món del rol: "sota unes regles i uns límits estan bé i no tenen perquè ser perillosos. La gent normalment assigna rol a matar i això no és pas veritat perquè aquest dissabte ho vaig poder descobrir-ho per a mi mateixa . Ningú va fer mal a ningú els combats que fèiem eren del tot inofensius".

Ja us he dit que aquesta noia és inquieta i s'apunta a tot arqui teniu una bona mostra d'aquesta afirmació.




Setmana la festa medieval de bagà

2 comentaris:

Anònim ha dit...

jajaja amb donzelles com la boom_15 fins i tot otger el catalo sortiria de la tomba per a rescatar aquest regal de la naturalesa, uff i jo amb l'ase de vacances, mecatxis
psc

Anònim ha dit...

Hahahhaa qui ho diria...

Encara farem famosa a la meva xicoteta xDDDD